Poneja

lauantai 23. helmikuuta 2013

Ensiaskeleet blogauttelun ihmeelliseen maailmaan

Päädyin sitten kokeilemaan blogin kirjoitusta! Mikäs sen mukavampaa, kuin tyhjentää vammaisen pääkoppansa sisältöä Internetiin toisten möllisteltäväksi. Pieni esittäytyminen lienee paikallaan?

Nimeni on Rich. Olen muusikko, videopeliharrastaja, tietokonenörtti, piirtäjä ja brony keskeltä metsää. Kirjoittelen tähän blogiin milloin mitäkin, mutta sen pääpaino on piirtoharrastuksessani. Kirjoitushetkellä olen ollut piirtäjä suunnilleen sen vuoden verran, eli harrastus on vielä melkolailla lapsen kengissä.

Sarjakuvat ovat aina olleet minulle tärkeitä, ja siihenpä piirämisharrastukseni keskittyykin. Piirrän kyllä myös yksittäisiä kuvia, mutta pääpaino on sarjakuvissa. Tällä hetkellä työn alla on Improving Skills-niminen ponisarjakuva, joka on saanut jopa yllättävän paljon huomiota. Kirjoitushekellä viimeisin osa on nro. 19, jonka sain valmiiksi pari päivää sitten. Osia tulee olemaan kaiken kaikkiaan n. 50 kappaletta. Siinä saattaa mennä parikin vuotta, mutta mikäs kiire tässä on. Sarjakuvan nimi kertookin sen idean hyvin pitkälti. 

Muusikko olen ollut kirjoitushetkellä muistaakseni seitsemän ja puoli vuotta. Periaatteessa olen ollut muusikko jo hieman pidempään, mutta rupesin laskemaan itseni muusikoksi vasta, kun aloin soittamaan kitaraa. Eli pääsoittimeni on kitara, mutta osaan soittaa hieman myös syntikkaa. Haluaisin soittaa myös bassoa ja rumpuja, mutta ainakaan tällä hetkellä ei ole varaa investoida moisiin tarvikkeisiin, eikä kyllä ole tarpeeksi tilaakaan. Lisäksi osaan säveltää ja tykkään laulaa, vaikka sitä en osaakaan.

Tietokoneet ovat olleet harrastukseni joku viitisen vuotta muistaakseni. Niillä kykenen tekemään vähän kaikenlaista, ja löytyyhän noita tällä hetkellä kämpästäni kokonaiset kolme kappaletta. Tavallaan tietokoneet innostivat minua aloittamaan peliharrastukseni. En ole kuitenkaan ollut aktiivinen pelaaja pitkiin aikoihin, ja homma onkin jäänyt tämän vuoksi keräämiseksi. Kirjoitushetkellä pelejä löytyy kokoelmasta 483 kappaletta. Valtaosa niistäkin on tietokoneelle.

Voisin satuilla harrastuksistani vaikka mitä tältä istumalta, mutta eihän minulla jäisi mitään sitten blogia varten, joten tämä saa riittää tältä erää. Blogin ulkoasukin kaipaisi vielä muutoksia, mutta kyllä se siitä ajan kanssa muotoutuu mieleiseksi.


PS. On muutan aivan pakko mainita, että on ihan pirun monipuolinen tämä Blogger! Helvetin hyvät muokkausmahdollisuudet, helppokäyttöinen ja kaiken lisäksi ilmainen. Tämän kanssa leikkiessä menee tunteja! En odottanut mitään näin hyvää.

1 kommentti:

  1. Itsekin käytän Bloggeria ja olen ollut siihen jo hyvin kauan tyytyväinen. Niin monipuolisuuden, helppokäyttöisyyden kuin hinnankin osalta. ^_^

    Joskus lyhyen aikaa oli Vuodatus (http://vuodatus.net/) käytössä, mutta kyseinen palvelu ei ole mielestäni läheskään samalla viivalla Bloggerin kanssa. Lisäksi se taisi jossain vaiheessa kadottaa ainakin käyttäjien laittamia kuvia blogeistaan (onneksi en enään tuossa vaiheessa käyttänyt Vuodatusta), kai tuossa viime vuonna. Ei siis ihan vakaimmasta päästä.

    Bloggerin kanssa ei ollut kai minkäänlaisia ongelmia, ainakaan itselläni.

    VastaaPoista