Poneja

torstai 21. maaliskuuta 2013

Pala kerrallaan - Osa 10

Meinasin ensin, että en tee minkäänlaista kirjoitusta tämänpäiväisestä "edistymisestäni", mutta päätinpähän sitten kuitenkin jotain väsätä kasaan. Kuvakaappauksia ei tosin ole tarjolla, ja kirjoitus on muutenkin hyvin lyhyt. Syynä on yksinkertaisesti väsymys. Olen piirtänyt koko päivän sarjakuvaani, joten tämä projekti ei oiken saanut tänään tuulta allensa. En käyttänyt edes kokonaista tuntia tämän piirustuksen parissa.

Lisäilin Twilightille pari uurretta sarven juureen, jotta se näyttäisi kolmiulotteisemmalta. Aloin työskentelemään Dashin siipien lisäsulkien parissa, mutta eihän siitä tullut mitään. On siinä nyt ainakin apuviivat, että mistä kohdasta ei saa piirtää sulkia. Lopuksi vielä lättäsin päälle hyvin raa'at varjot helpottamaan hahmottamista. Vaikka varjot onkin vedetty päälle melko huolimattomasti nopeilla vedoilla, tuovat ne siitä huolimatta ponien muodot esiin, ja eloa piirustukseen.

Tarkoitus oli saada tämä työ valmiiksi lauantaihin mennessä, mutta nyt ajatus kuulostaa mahdottomalta. Minun pitäisi työskennellä tämän työn parissa koko huominen, jos haluaisin päästä tavoitteeseeni. Ei tule onnistumaan. Ainakin yritin!

Aikaa käytetty kokonaisuudessaan: 13.25 tuntia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti