Poneja

keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Pala kerrallaan - Osa 15

Vaivauduin vielä kirjoittamaan yömyöhään tämän päivän saavutuksista. Minulla ei vain ole aavistustakaan, kuinka kauan jatkoin tämän piirustuksen tekemistä tänään. Veikkaan, että puolitoista tuntia. 

Laittelin sävyjä Dashiin, mutta ei se kovin suurta eroa tuonut kuvaan. Sen lisäksi, että en vielä osaa valita oikeita värejä oikeisiin kohtiin, niin käytän niitä liian varovaisesti. Saatan vielä leikkiä ponien sävyjen kanssa ennen kuin julkaisen tämän piirustuksen, mutta katsotaan sitä sitten.

Kun sain Dashin osapuilleen valmiiksi, niin rupesin laittelemaan taustaa paikalleen. Tässä vaiheessa sitten rupesi jäätämään. Minä nimittäin en näe nyt tarkalleen mielessäni, minkälainen taustasta pitäisi tulla. Aloitin sitten siitä, jonka osasin kuvitella. Haalensin vähän liukuvärjäyksen väritystä, lisäilin pari kukkulaa taustalle ja piirsin läjän pilviä taivaalle jollain aivan oudolla tekniikalla. Etummaiset pilvet näyttävät minusta ihan kivalle, mutta muut kaipaavat säätämistä. Laitoin vielä muutaman ruohonkorren paikalleen. Tässäpä lopullinen tulos:


Ja tuossa kuvaa skaalatessa huomasin Twilightin sarven varjon olevan vähän viturallaan. Se pitäisi osoittaa enemmän ylöspäin. Sen pystyy kyllä korjaamaan, mutta helppoa se ei tule tässä vaiheessa olemaan. No pitää sitten sillä aloittaa huomenna.

Aikaa käytetty kokonaisuudessaan: 20.75 tuntia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti