Poneja

tiistai 19. maaliskuuta 2013

Pala kerrallaan - Osa 8

Nyt on vähän paha paikka, kun en seurannut ollenkaan ajan kulumista tämän päivän aikana. Jos minä laitan siihen sellaiset puolitoista tuntia, niin ollaan varmaan lähellä totuutta. Ja hei! Sain muuten sarjakuvani seuraavan osan luonnokset viimeinkin valmiiksi! Muutama niistä pitää piirtää uusiksi, mutta pystyn kyllä tekemään sitä samaan aikaan, kun piirrän valmiita versioita koneella ensimmäisistä ruuduista. Eli periaatteessa minulla on nyt kolme hommaa rinnakkain tapahtumassa, mutta sen ei pitäisi olla ongelma. Onhan minulla kaikki aika maailmassa!

Mutta sitten asiaan! Tuossa on aikansa jo minua haitannut jokin Twilightin ulkonäön kanssa. Siis onhan se söpö, mutta siinä oli jotain pahasti vialla, mutta en nähnyt sitä ennen eilistä. Eli käytin aluksi hieman aikaan pieneen korjausliikkeeseen. Mitä sitten korjasin? Pitäisi huomata alla olevasta vertailusta.


No jos kumminkaan et mitään eroavaisuutta huomannut, niin tässäpä tulee: Huomaa harjan muutos sarven ympärillä. Jos vielä tarkasti katsoo, on sarvi siirtynyt aavistuksen verran vasemmalle. Pieni korjausliike, mutta se oli pakollinen.

Tämän jälkeen jatkoin pörröttämisen parissa. Sen lisäksi, että tein harjasta vielä tuuheamman, lisäsin pörrötystä raitoihin ja muutin sen väriä vastamaan kutakin raitaa. Tässäpä suht. valmiiksi pörrötetty Twilight.

"Minusta tulee niin söpö, että kaikki katsojani saavat sydänkohtauksen!"
Kuten huomata saattaa, on pörrötyksen väri muuttunut raitojen kohdalta vastaamaan haluttua väriä. Kuvassa ei ole tosin vielä tehty harjasta tuuheampaa, mutta ero on kyllä huomattavissa viimeisestä kuvasta.

Tässä vaiheessa oli pakko hieman järjestellä tasoja. Pelkästään Twilightin pörrötys vaati tasoja yhdeksän kappaletta, eikä niitä kaikkia voinut simppelisti pakata kansioon, jolle annoin nimeksi "pörrötys". Minun piti heitellä niitä ympäri Twilightin kansiota, joka teki hommasta huomattavasti sekavampaa, vaikka yritinkin nimetä niitä mahdollisimman yksinkertaisesti ja kuvailevasti. Mutta ei hätää! Tämmöisessä tilanteessa otetaan käyttöön värikoodit!


Niin kuin kuvasta näkyy, on joidenkin tasojen ja kansioiden vasemmalla puolella silmä punaisella pohjalla. Minulle tuo väri tarkoittaa tässä tapauksessa, että nuo kyseiset elementit ovat osa pörrötystä. Helpottaa huomattavasti oikean tason etsimistä jälkikäteen! Dashin kansiossa tasoja on pörrötykselle kaksi lisää, mutta niitä ei tarvinnut heitellä samalla lailla ympäriinsä, kuiten Twilightin tapauksessa, joten tilanne on huomattavasti selkeämpi! Siitä ei kuitenkaan ole tarvis kuvakaappausta ottaa.

No loput ajasta käytin Dashin värien säätämiseen, sekä hännän ja harjan tuuheuttamiseen. Suurensin myös hieman Twilighting alempia ripsiä jostain syystä, vaikka tiedän vallan mainiosti muuttavani vielä hänen silmiään tavalla tai toisella. Tässä päivän lopputulos:

Huomenna ruvetaankin sitten jo pilkkua viilaamaan, eli on aika ruveta laittelemaan yksityiskohtia, ja tehdä harjoista ja hännistä hieman moniulotteisemmat. Tämä myös tarkoittaa, että minun on pian palattava - Ärh. - Dashin siipien pariin.

Aikaa käytetty kokonaisuudessaan: 11.5 tuntia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti