Poneja

keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Perheenlisäystä

Ostinpa tuossa uuden jäsenen kitaraperheeseeni! Eihän se mitään laatutyötä ole, mutta sepä siinä onkin idea. Saanko esitellä ensimmäisen projektikitarani! 


Kyseessä on B.C. Rich Virign VG-1. Ostin käytettynä hintaan 170 euroa. Uutena tuo on tuskin maksanut 200 euroa enempää. Hyvin siistissä kunnossa oleva peli, lukuun ottamatta lavan haljenneita sarvia. Taidan olla ainoa ihminen maan päällä, joka saa säilytettyä ne ehjänä, mutta eipä tuo mitään! Minulla on jo suunnitelmia niiden varalle...

Eli tuohon kitaraan ajattelin tehdä kaikenlaista säätöä sitä mukaa, kun rahatilanne sen sallii. Ensimmäisenä hommana on tehdä tuosta palikasta mukava soittaa, nimittäin tuossa on ikävän terävät nauhojen päät. Haluaisin oikeastaan vaihtaa koko kaulan, mutta se menisi vähän turhan kalliiksi, joten aloitetaanpa ostamalla pari hyvää viilaa nauhapäiden pyöristystä varten!

Muita suunnitelmia ovat kummankin mikrofonin vaihto aktiivimikkeihin, sekä tallan uusiminen, jos tuohon mitään järkevämpää saa laitettua edes. Jos tulevaisuudessa tulee olemaan kunnon työkalut ja paremmat asuintilat, niin voisi kokeilla laittaa maalipinnan kokonaan uusiksi. Jos tuosta kaulasta ei soittokelpoista saa, niin sekin menee vaihtoon. Se vain tulee sitten olemaan kalliimpi homma, mutta se tapahtuu todennäköisesti vasta vuosien päästä. Ei kiirettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti