Poneja

keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Pala kerrallaan - Osa 9

Oli tarkoitus jatkaa vähän enemmänkin tätä piirustusta tänään, mutta oli niin monta projektia rinnakkain, että en saanut tuntia enempää aikaa laitettua tätä varten. Tämän projektin lisäksi piirsin sarjakuvani ensimmäisen ruudun hahmoja valmiiksi ja korjailin epäonnistuneita ruutuja peräti kaksi kappaletta. Aikaa olisi vielä ollut, mutta en nykyään kykene istumaan koneella niin montaa tuntia kerralla, että voisin piirtää kahta projektia vuorotellen. Tuohon ensimmäiseen sarjakuvaruutuunkin käytin jo kaksi tuntia tänään vain sen takia, koska tyrin kahteen otteeseen tasojen kanssa ja vieläpä pahasti. Sellaista ei ole sattunut pitkään aikaan. Toista ongelmaa en vielä jaksanut edes korjata, mutta katsotaan sitä huomenna.

No sinä tunnin aikana kerkisin vähän yksityiskohtia laittaa kummankin ponin harjaan. Minulla ei tosin ole kuin yksi kuvakaappaus, mutta eiköhän se riitä.


Eli lisäilin eri sävyjä ja kiiltoa harjoihin ja häntiin. Näin jälkikäteen katsottuna tuo kiilto näyttää vähän hassulta. No senpä tekee äkkiä uudestaan! Huomenna olisi sitten tarkoitus säätää muita yksityiskohtia, joihin lukeutuu myös - ikävä kyllä - siivet. Jos aikaa on, niin laittelen jo alustavat varjotkin paikalleen!

Aikaa käytetty kokonaisuudessaan: 12.5 tuntia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti