Poneja

maanantai 18. maaliskuuta 2013

Pala kerrallaan - Osa 7

Vaikka tämä kirjoitus ei pitkä olekaan, sain siitä huolimatta tänään työskenneltyä piirustukseni parissa peräti puolitoista tuntia! Homman nimi oli pitkälti sama kuin eilen, mutta pörrötys piti tehdä tällä kertaa Dashille. Jouduin kikkailemaan hänen pörrötys-tasojensa kanssa hieman enemmän, mutta sain kuitenkin pidettyä kaiken järestyksessä. Tässäpä lopullinen tulos pörröttämisen jälkeen:


Laittelin siinä samalla myös heidän söpöysmerkkinsä paikalleen. Dashin merkin sijoittelu saattaa kaivata hieman hienosäätöä, mutta homman ei pitäisi olla paljosta kiinni. Katsotaan sen tilannetta huomenna, kunhan silmäni ovat levänneet. Silmistä puheen ollen, laiton Twilightille alustavat ripset paikalleen.

Sitten välissä oli useamman tunnin tauko, jonka jälkeen laiton loput harjojen värit paikalleen. Tein värjäyksen vähän aiemmasta poikkeavalla tavalla, mutta kysessä ei ollut mitenkään mullistava homma. Tässä vaiheessa piti kikkailla paljon tasojen kanssa, ja jouduin jopa erottelemaan Dashin hännän pohjavärin erilleen harjasta. Muutaman uuden värin laittaminen toi useamman kymmenen tasoa lisää. Tässäpä lopputilanne:


Huomasin tässä samalla jo pari juttua, jotka pitää korjata noiden raitojen kanssa, mutta ne ovat enemmänkin muotoseikkoja. Silläpä minä huomenna aloitan!

Aikaa käytetty kokonaisuudessaan: 10 tuntia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti