Poneja

maanantai 25. maaliskuuta 2013

Pala kerrallaan - Osa 13

No nythän tämä homma etenee! käytin tänään peräti kaksi tuntia tähän työhön, jonka seurauksena sain Twilightin jo valmiiksi! Tai no saatan minä vielä jotain siitä muokata, mutta se on vasta lopuksi.

Aloitin koko urakan Dashin toisen sulkatason korjailemisella. Siinä ei paria minuuttia kauempaa mennyt, jonka jälkeen siirryin viimeiseen sulkatasoon. Sen tekeminen kesti varmaan 45 minuuttia, jonka jälkeen oli juhlan paikka! Sain viimeinkin siivet valmiiksi! Lisäilin niihin vielä pari viivaa, jotta ne näyttäisivät vähän pehmeämmiltä.

Sitten siirryin Twilightiin. Päätin muuttaa mieltäni ja vaihtaa vuorokauden ajaksi illan, joten varjot ovat huomattavasti vahvemmat ja tummemmat. Sitä paitsi, se näyttää minusta paremmalta. Piilotin Twilightin pörrötyksen näkyvistä ja rupesin asettelemaan varjojen rajaa tarkemmin. jouduin asettelemaan päävarjo-tason lähes kaikkien muiden tasojen alapuolelle, joten minun piti sitten siinä kikkailla pörrötys-tasojen kanssa melko paljon.

Tässä välissä lisäsin vähän eloa silmiin. Kokeilin laittaa vähän eri sävyjä niihin lisää, joka auttoi asiaa kummasti. Taas tuli opittua jotain uutta. Laittelin myös hieman sävyä eri puolille kehoa, mutta se ei järkyttävää muutosta tehnyt. En yksinkertaisesti hallitse vielä värien monipuolista käyttöä, mutta ylitinpähän siitä huolimatta itseni!

Palasin takaisin varjojen pariin. Pehmensin niiden reunoja, ja loin uuden tummemman varjotason. Lopputuloksesta tuli hyvin mielenkiintoinen, mutta ei ollenkaan paha.


Siinäpä se hyvin tiivistettynä. Seuraavaksi sama homma Dashin kanssa. Tulee näköjään uusi henk.kohtainen ennätys tasojen määränkin suhteen. Niitä näet on jo nyt 123 kappaletta.

Aikaa käytetty kokonaisuudessaan: 17.75 tuntia

EDIT:
Huomasin tuossa unohtaneeni pari asiaa Twilightin varjoista, ja niissä on muutenkin yksi asia vähän levällään. No siitä sitten aloitetaan seuraavalla kerralla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti