Poneja

perjantai 1. maaliskuuta 2013

Paluu tasapainoon

"Taiteilijan blokki" (tai luovuusblokki, tai mikä helvetti se suomenkielinen termi ikinä tuolle onkaan) on ohi. Se ei onneksi kestänyt paria päivää pidempään. Musiikki- ja peliharrastukseni auttoivat minut siitä yli. Musiikkiharrastukseen liittyen olisin liittänyt tähän erään kuvan, mutta muistin, että minulla ei olekaan kameraa. No ei se mitään. Pääasia on, että mieleni on taas tasapainossa.

"Mieleni on tasapainossa". Pfff... Kuulostipas typerältä. Siis onhan tuo totta, mutta se vain kuulostaa typerältä  minun suustani sanottuna. Tai no, minun näppäimistölläni kirjoitettuna. Tai no - Äh, olkoon!

En kuitenkaan täysin laakereillani levännyt piirtämisestä tuona aikana! Jatkoin pahasti keskeneräiseksi jäänyttä piirustustani ja sainkin sen puoliksi tehtyä. Postasinkin alkutekijöissään olevan kuvan brony.fi-foorumille muutamia päiviä sitten, mutta jos sitä et ole nähnyt, niin tässäpä on:


Pelkästään noiden ääriviivojen perusteella uskalsin sanoa, että tästä tulee hyvä piirustus! Nyt kuvan Twilight on sitten melkein valmis, ja voin aloittaa työskentelyn taustan parissa! En kuitenkaan postaa tämän hetkistä versioita tästä samasta työstä. Jääköön se yllätykseksi!

Piirsin tuossa myös ensimmäisen ruuduun luonnoksen seuraavaan sarjakuvaani toista kertaa. Tuli paljon parempi, kuin ensimmäisestä versiosta! Siinä on jotain järkeäkin tällä kertaa.

Nyt kuitenkin viikonlopun viettoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti